Rabu, 16 Mei 2012

TERIMA KASIH CIKGU!

Assalamualikum..

  'Selamat pagi cikgu' tuh la ungkapan setiap pagi kalau mule kelas..warghhh pejam celik pejam celik dah 23 tahun aku skunk...mean dah 6 tahun aku dah tinggalkan sekolah! hehe wase cam dah tua pulok! ah whatever lah..im still young okeys...:P hah bile teringat HARI GURU! mesti korang pun ade pengalaman sendiri kan mase kat sekolah dulu..hihi banyak kenangan kut.. mesti korang ade cikgu febret korang kan..slallu lau ade event hari guru,CIKGU yang diminati jew banyak hadiah..(mesti cikgu2 laen jeles tgk) paling aku tak lupe mase aku sekolah rendah AGAMA..aku tak ingat lah nama ustazah tuh! tp die paling banyak dapat hadiah..kalau korang nak tau kebanyakan hadiah tuh semua KOTAK TISU dibalut dengan chantek dan sume sepesen jew lau balaut,nama pun kotak tisu kan,mesti korang tau saiz die cam ne kan?! damnnn hahaha kelakar sangat bile ingat balik..ye la time tuh pun kami nih sekolah rendah lagi so nak beli yang mahal2 pun nak cekau duit kat mane kan..atlist pun kami bagi dengan hati yang iklas..:)


 Dari darjah 1 sampai darjah 6 aku disekolahkan di SEK KEB JENJAROM..
yo lah membesar pun kat JENJAROM!..hihi sekolah menengah pun kat sane jugak SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN JENJAROM...dekat 18 tahun aku menetap kat Jenjarom..ye lah bapak plak time tuh kerje polis so dari kecik mmg aku membesar kat sane sampai umur aku 17 tahun..tak pernah pindah mane2 lagi,last kami pindah mase umur aku 18 tahun.. owhhh banyak nye aku membebel kan..ok balik pade cter time sekolah dulu..gua aktif tau bersukan tp bukan lumbe lari tau! sebab aku nih gemuk kut lemak banyak sangat nak lari pun ornag paling last sekali kat belakang..malu ajew! maksud aku sukan BOLA JARING, BOLA BALING.. tuh jew yang aku aktif sukan kat sekolah..haha setiap tahun aku masuk tau kenapa? sebab aku MINAT lah..ape daaa, time tuh malas belajar pun ye! tuh sebab result aku hampeh..hihi
nih aku tunjuk korang muke cikgu2 aku yang penah ajar aku mase kat sekolah dulu..walau pun dalam gambar tuh ade cikgu yang tak ajar aku dalam kelas tp diorang tetap cikgu aku!
Cikgu terbaik yang penah ade dalam hidup saya!
Hah kalau korang perasan gambar tengah2 tuh gegurl pakai tudung BIRU tuh..fewittttt tuh my bff yang saya paling sayang..hehe tetibe saya masukan gambar die kan..opsss die bukan cikgu tau die satf kat sane..alhamdulillah die dapat first positng kat sekolah tuh..dimana tempat tuh lah die sekolah than tak sangka die dapat keje kat sekolah kami!haha so sweet jew aku nengok nye..hah now serbe serbi skit jew gua nk share time gua sekolah lu..mesti gua rase uols pun ade cerita yang lagi menarik n lucu kan..hurm tuh sume mmg x leh dilupakan..dan JASA mereka akan dikenang sampai akhir hayat! SELAMAT HARI GURU kepada semua cikgu2 diluar sane ea..:)

kbai!:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...