Jumaat, 20 Julai 2012

MARHABAN YA RAMADHAN!

Assalamualikum..

 Pejam celik pejam celik esok dah PUASA! hehe sekejap je masa berlalu..makin umur meningkat dewasa(bajet remaja mude tau) rasa masa tuh terlalu CEPAT nak tua!! haishhh ape boleh buat,itulah kehidupan..:) so lately this mounth mmg teramat bz meniaga kat uptown tuh..ala x de lah asyuk sangat pun,mule dr bawah x de lah hidup senang lenang sekarang.. kali nih first time kami meniaga kat uptown bangi tuh,cube nasib mane tau de rezki kat situ..hehe doa kan aku tau.AMIN!
      Kali nih first time jugak puasa bersama suami TERCINTA! sahur same2 bukak pose same2..yeayyyyyy!!(lompat sampai kebintang) Raya lagi lah best x tekata...taoun nih sandbay duit raya kawwwww..aduiyyy +_+ belah en suami pun ramai gak nih nak standbay,jenuh duit den nak kua!kehkeh x pe la raya setahun sekali kan.:)
OK sampai sini jew lah nak cter2 malas nak type panjang2..k saya JAMALIAH & ABDULLAH mengucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan2 yang MUSLIM eh..kawan2 ade masa singgah lah ke UPTOWN BANGI JALAN REKO tau...:)

okbai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...