Jumaat, 30 Mac 2012

Bff Terbaik yang saye ade!=)

Assalammualikum!

 hey guys..korang ade kawan baik x? mesti ada kan?hihi ri nih aku nak mempersembahkan BFF aku yang aku paling sayang kat dunia nih..AIN.ELDA,IKIN,EPY,ARIF..diorang mmg terbaik bagi aku..dulu lepas sekolah kami terpakse clash sementara disebabkan Ain,Elda,Ikin study lagi cume aku jew dalam kalangan diorang bekerja..hurmm sumpah diorang sangat pandai..so kami terpisah about 3 years kut..lupe lah! pas diorg abez study baru kami jumpe balik..al kisah nye bile aku dapat keje Gomen kat banting n Ikin plak kebetulan abez study die kerja..so secara x langsung nye kami jumpe wat julung kali nye melepak bersama Ain N Elda kat Shah Alam(x silap aku lah)..hurm YA ALLAH dari situ la kami mule rapatkan hubungan kami balik yang agak lama terpisah.. mmg windu sangat kut kat diorng time tuh.. so start tuh kami banyak luangkan mase bersama..
Time tuh tuhan jew tahu perasaan aku..gembira sangat hingga x terkata tau! macam2 cter bile jumpe..Gossip girl yaw..jgn jeles:Phehe

Ain Elida Ikin Epy

love uols:)

sweet 2011

jhonys..

nih yang paling baru!haha name die ARIF! (orang yang sangat sempoi) kami suke!:)

en epy n cik ain! tggu mase jew tuh..:)

hew hew hew:)

mereka sentisa berada di hati saye!:)

kerja gile pagi buta nek genting!haha

hope kami kekal selamanya!:)
nih cyunk nye ikin!(sempoi gak) cume jarang jumpe coz die duk jauh..

korang hado?haha
yeahh!!

itu la sekitar gambar kawan baik saye! sume chantek2 belaka diorang nih.. xlupe pade korang mase wedding saye dengan en suami! banyak membantu..thnks kat korang sangat2! I appreciate u guys.. hope we still together each other..Amin

kbai!:)

Rabu, 28 Mac 2012

Assalammualikum!=)

 Hey Guys..lame jari jemari aku nih x menaip panjang kat blog ak nih..ye la bz beniaga skunk,siang keje malam pun keje,dapat tido satu hari about 3 or 4 hours jak! haduiiii now we got the long journey to the future life ..now  tetibe aku nak spek london kan..hurm tunggang langgan dibuat nye..sory ye! OK Alhamdulillah selepas kehilangan kereta kesayang en suami tuh rezki alhamdulillah..mybe ade hikmah kehilangan die.. banyak ye dugaan kami pas kawin! x tau la..sedey sangat! slalu dengar orang pas kawin nih rezki die mencurah2..tp kami?! grr mybe kami x nmpk rezki tuh kut kat mane..hurm x pe la..janji aku bahagia skunk dengn en suami! now kami menapak dari bawah untuk membina sebuah rumah tangga yang agak baru..masuk nih dah 5Bulan 28Hari kami sah bergelas suami isteri..yaaa macam2 kami tempuh sepanjang tuh.. event dr kami capel dalam 2Bulan menyemai cinte smpai ikatan pertunangan selama 1Tahun 4Bulan than baru kami diijabkabul pada 01/10/11! hurmm agak lame tempoh kami untuk menyulam cinta.untuk mengenal hati budi memasing selama 3 tahun baru kawin..hikhik
   siyes sebelum kawin dan selepas kawin beza wey! x sama..dulu ayen baju untuk diri sendiri,makan pun sendiri tapi skunk sume tuh aku kene buat..ye la name pun titel 'WIFE' haha tanggunjawab besau kut..tp laki aku lagi besau tanggunjawab die..nasib en suami aku tuh x de lah banyak kerenah sangat..die terima aku seadanya dan aku pun terima die seadanya! so aku x perlu la bimbang sangat coz die mmg x banyak kerenah..cume makan je la, en suami tuh pelik skit..ikan bukan sume die nak makan,tau nye IKAN KEMBONG ajew die nak makan..sayur? ape tah lagi... tp pandai en suami aku nih lau makan steamboat kat Jhonny2 tuh sayur die makan pulak,SAWI lagi! hadoiii ape pun x leh laki aku tuh..lau boleh die lagi suke makan nasi+ikan bilis+kicap!senang kan hidangan laki aku tuh..ringkas+jimaat!hihi en suami aku nih ikut arwah MAK die kut..suke makan lauk cam tuh dapat ikan masin lagi sodap....
   Anak! hurmm sape x nak anak,telinga nih nak bernanah dah asik tanye 'eh bile nak ade baby ni' 'hey bile nak pegnent jangan lambat sangat wey' lorhh bukan x nak tp rezki x dapat awal lagi..lau ade gua dah share dengan korang tau..hurmm cume lambat dan cepat jew..kitorang x merancang tau..lau ade alhamdulillah:)
k lah penat lah nak memerah otak nk menulis kat blog nih..g pun mesti kome busan tgk ayat aku kat atas tuh kan meh nengok gamabr kete idaman ak nih..superb woi!

HONDA TYPE R (idaman tp mahal sangat):)
VOLKSWAGEN  GTO! (idaman sungguh) lalala~
BMW X7(mmg x mampu la nak pakai)hehe

Khamis, 1 Mac 2012

Hey!=)

Asslamualikum..

 hey peps lame dah gua x update blog..al maklum la skunk ade job2 skit,hihi korang sehat ker? hurmm kangen plak aku dengan blog nih..banyak entry sebenarnye yang ak nk share tp x de ayat plak,huh! tggu kat kepale otak ak ni kua idea baru nak wat ayat!hahaha sejak menjak nih ak bz dengan bisnes baju baby on9 ak tuh..than buat pengetahuan korang aku ade bukak bazar kat uptown BANGI jalan REKO!! lau korang de mase mai la singgah ea..ala x de la besau mane pun stall ak tuh..hurmm baru nak berjinak2 dalam dunia perniagaan..ye la bisnes jew yang boleh buat kite kaye!nak harapkan makan gaji mmg x mampu la bai!! hurmmm dulu niat tuh dah ade nak buat bisnes cume x de rezki dan dari segi kewangan mmg x mampu la.. now alhamdulillah rezeki tuh ade! TERIMA KASIH YA ALLAH! kat uptown aku jual baju baby..overoll sume baju baby macam GAP PYJAMAS BABY, DRESS, LEGGIN tp keutamaan ak lebih kepada Pyjamas..hurmm saingan banyak okey kat sane..so kene pandai gak cari market kat situ..hurm ak jual murah2 jew..x de la mahal snagat! so agak2 lau korang nak cari baju untuk anak2 korang ke tau hadiah tuk anak buah ke sedare ke mai la singgah kat bazar uptown jalan reko ya! =)

kbai!xoxo..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...