Khamis, 1 Mac 2012

Hey!=)

Asslamualikum..

 hey peps lame dah gua x update blog..al maklum la skunk ade job2 skit,hihi korang sehat ker? hurmm kangen plak aku dengan blog nih..banyak entry sebenarnye yang ak nk share tp x de ayat plak,huh! tggu kat kepale otak ak ni kua idea baru nak wat ayat!hahaha sejak menjak nih ak bz dengan bisnes baju baby on9 ak tuh..than buat pengetahuan korang aku ade bukak bazar kat uptown BANGI jalan REKO!! lau korang de mase mai la singgah ea..ala x de la besau mane pun stall ak tuh..hurmm baru nak berjinak2 dalam dunia perniagaan..ye la bisnes jew yang boleh buat kite kaye!nak harapkan makan gaji mmg x mampu la bai!! hurmmm dulu niat tuh dah ade nak buat bisnes cume x de rezki dan dari segi kewangan mmg x mampu la.. now alhamdulillah rezeki tuh ade! TERIMA KASIH YA ALLAH! kat uptown aku jual baju baby..overoll sume baju baby macam GAP PYJAMAS BABY, DRESS, LEGGIN tp keutamaan ak lebih kepada Pyjamas..hurmm saingan banyak okey kat sane..so kene pandai gak cari market kat situ..hurm ak jual murah2 jew..x de la mahal snagat! so agak2 lau korang nak cari baju untuk anak2 korang ke tau hadiah tuk anak buah ke sedare ke mai la singgah kat bazar uptown jalan reko ya! =)

kbai!xoxo..

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...