Selasa, 30 Jun 2015

Selamat Tinggal SAMBBST!

Assalamualikum.

    Hey ols lama tak update sini. bz la dengan keje berlambak kat opiz ni n bisnes kecik2 on9 lagi.. hehe Kalau ikutkan hari ni iols last day keje kat Sekolah Agama Menengah Bandar Baru Salak Tinggi. Sebab hari tuh dah apply etukar. Allhamdulillah rezki dapat bertukar cume sekarang nih surat tak dapat lagi so memang susah la nk g lapor diri ke sekolah baru. Owh lupa nak bagitahu aku dapat tukar ke sekolah SJKC Sepang sebab 20 minit je dengan rumah. yeayyyy tak saba nak g sekolah baru walaupun ku tahu mesti banyak keje kat snaa. Kalau sekarang perjalanan dari rumah ke SAMBBST dekat 1 jam gak la.. So dekat situ dah jimat duit minyak ka... g kijo naik Moto pon senang..haha k la sampai sini ja nak share. ada masa kite sharing lagi eh:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...