Jumaat, 27 Mac 2015

BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT

Assalamualikum..

   Hey olss hari nih nak sembang sikit pasal Tajuk atas tuh.. sapa penah pegi sana ek? best tak? ingat nak ngajok arissa dengan ayah nye men air gituuu kat water park die. Nampak cam best jew tau! aku dah search googel tgk waterpark die n servey hotel tuk penginapan kami nanti. So far aku dapat satu bilik kat SURIA APARTMENT BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT. Agak murah jugak la untuk bilik 2 dewasa dan 1 kanak2. RM150 satu malam jek. Dan rezki jugak la pi googel kat GROUPON dapat tiket masuk RM25 dari harga sebenar RM48 so apa lagi cepat2 Grab uolss... hehe arissa memang x dikenakan bayaran. Meh tgk apa yang ada kat Waterpark die..




Okey nampak x view dalam waterpark tuh? bagi aku x de la banyak mana pun..hihihi tapi tggu dan lihat je la ea kalau dah sampai sana nanti.. haha Aku memang ambik tiket untuk masuk WaterPark jew tak nak amik pakej yang skali dengan ECOPARK, Sebab ape aku tak nak amik? sebab buat masa nih Arissa masih kecik lagi than arissa belum boleh berjalan lagi. hihi than aku rasa macam tak cukup masa plak ye lah korang nak mandikan peh tuh kene siap2 masuk bahagian Ecopark mana la sempat kut.

Okey la kut sampai sini ja nk sembang.. nanti kite Update lagi ea part I~ hehe

Isnin, 23 Mac 2015

NUR ARISSA MEDINA 8 Bulan!

Assalamualikum..

   Hey uolss semua, Kejap je Arissa dah 8 bulan tau.. banyak nau ragam die nak jadi besaq nih dengan dah tumbuh gigi 2 batang lagi kat bahagian bawah.. huarghh sekarang arissa dah pandai meniarap,duduk pon dah okey cume kekadang tuh tombang jugak la..wakaka so nao die dah start nak merangkak, tapi yang heran nye kalau letak kat karpet x nak plak die merangkak sangat kalau paling lama pun 2 minit kut.. cube nye haku letak atas katil bukan main lagi die merangkak laju.. bedezuppp die pegi nye! haha satu lagi pe'el die nih suke dok menyondol orang je kejenye skunk nih.. awat nye eh? pelik bin ajaib anak aku nih:)
Bluerkkkk
Syukur alhamdulillah kejap je anak mama dah besaq dengan jayanya.. rasa macam smlm baru die lahir kut! hehe Berat arissa pon boleh tahan tau lebih kurang 8.5kg kekadang aku pun tak larat nak gendong die weyy..mau ade muscle aku pas nih!yeayyyy..:p Arissa pun malam so far die tido okey la x de ragam sangat.. cume nak tido kan die tuh payoh sikit la sebab apa anak haku nih suke berguling2 nak cari pot yang best kut nk lending baik punye...hihi

Selpie satu kali:)
ok lah nanti kite sembang-sembang lagi eh..keje iols banyak plak kat opis nih, x de idea nak type apa!haha k bai
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...