Jumaat, 27 Mac 2015

BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT

Assalamualikum..

   Hey olss hari nih nak sembang sikit pasal Tajuk atas tuh.. sapa penah pegi sana ek? best tak? ingat nak ngajok arissa dengan ayah nye men air gituuu kat water park die. Nampak cam best jew tau! aku dah search googel tgk waterpark die n servey hotel tuk penginapan kami nanti. So far aku dapat satu bilik kat SURIA APARTMENT BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT. Agak murah jugak la untuk bilik 2 dewasa dan 1 kanak2. RM150 satu malam jek. Dan rezki jugak la pi googel kat GROUPON dapat tiket masuk RM25 dari harga sebenar RM48 so apa lagi cepat2 Grab uolss... hehe arissa memang x dikenakan bayaran. Meh tgk apa yang ada kat Waterpark die..




Okey nampak x view dalam waterpark tuh? bagi aku x de la banyak mana pun..hihihi tapi tggu dan lihat je la ea kalau dah sampai sana nanti.. haha Aku memang ambik tiket untuk masuk WaterPark jew tak nak amik pakej yang skali dengan ECOPARK, Sebab ape aku tak nak amik? sebab buat masa nih Arissa masih kecik lagi than arissa belum boleh berjalan lagi. hihi than aku rasa macam tak cukup masa plak ye lah korang nak mandikan peh tuh kene siap2 masuk bahagian Ecopark mana la sempat kut.

Okey la kut sampai sini ja nk sembang.. nanti kite Update lagi ea part I~ hehe

2 ulasan:

Ummi Shafeha berkata...

Akak pernah g 2 kali kat sini. Memang best, bkn stakat de water park jer ble lawat pulau org utan n pulau2 lain. Byk aktiviti ble buat kat sini, sambil tu ble la jalan2 kt Zoo Taiping time malam. Jalan2 sekitar Taiping jgn lupa try Yong Tau Fu gerai Balai Bomba.... Hahaha da mcm pemandu pelancong da

leeya Nasir berkata...

ala kak dah pegi ri tuh.. mmg tak sempat berjalan sangat.. arissa mule buat perangai asik menangis jew... sabtu malam tuh dah gerak balik..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...