Isnin, 23 Mac 2015

NUR ARISSA MEDINA 8 Bulan!

Assalamualikum..

   Hey uolss semua, Kejap je Arissa dah 8 bulan tau.. banyak nau ragam die nak jadi besaq nih dengan dah tumbuh gigi 2 batang lagi kat bahagian bawah.. huarghh sekarang arissa dah pandai meniarap,duduk pon dah okey cume kekadang tuh tombang jugak la..wakaka so nao die dah start nak merangkak, tapi yang heran nye kalau letak kat karpet x nak plak die merangkak sangat kalau paling lama pun 2 minit kut.. cube nye haku letak atas katil bukan main lagi die merangkak laju.. bedezuppp die pegi nye! haha satu lagi pe'el die nih suke dok menyondol orang je kejenye skunk nih.. awat nye eh? pelik bin ajaib anak aku nih:)
Bluerkkkk
Syukur alhamdulillah kejap je anak mama dah besaq dengan jayanya.. rasa macam smlm baru die lahir kut! hehe Berat arissa pon boleh tahan tau lebih kurang 8.5kg kekadang aku pun tak larat nak gendong die weyy..mau ade muscle aku pas nih!yeayyyy..:p Arissa pun malam so far die tido okey la x de ragam sangat.. cume nak tido kan die tuh payoh sikit la sebab apa anak haku nih suke berguling2 nak cari pot yang best kut nk lending baik punye...hihi

Selpie satu kali:)
ok lah nanti kite sembang-sembang lagi eh..keje iols banyak plak kat opis nih, x de idea nak type apa!haha k bai

1 ulasan:

Ummi Shafeha berkata...

happ8 8 month arissa bila nak dtg banting lg nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...