Rabu, 8 Oktober 2014

WeLcOM mY pRInceSs!:)

Assalamualikum.

   Hey korang..lama gilos tak update sejak bersalin ri tuh!hehe biasa la jaga anak x de masa nk update blog. eh i skunk ols dah jadi MAMA hokey.. tak sangka betul kan?hihi (jangan gelak ea) Aku bersalin awal daripada DUE sebenar 22/7/2014 tapi disebabkan opret buang Fibroid dulu aku tak boleh bersalin Normal tau! hukhuk sedih banget. Alhamdulillah aku bersalin secara czer pada 04.07.2014 keluar la puteri yang kami tungu-tunggu. Kami decide bagi nama anak NUR ARISSA MEDINA BINTI ABDUULAH.  Aku memang suka nama tuh tau.hehe Baby Arissa keluar berat 2.65kg panjang baby 59cm..
tadaaaa my pwincess!!:)
 Pengalaman kluar kan arissa melalui czer okey la tapi  masa nk injit bius tuh perghhh memang ngilu n sakit sesangat tau!habis jew kluar kan arissa terus masuk wad biasa,sampai jew katil tewus tido sbb dah khayal. tak lama lepas tu aku bangun than pening2 serta muntAH! maybe disebabkan dos ubat masa nak czer tuh. huarghhh banyak lagi nak cerita nih tapi keje banyak sangat kat opis nih..so nenanti la iouls cter g eh..

                                        tq kerana view n sudi nak baca Blog usang saya nih..:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...