Jumaat, 14 November 2014

Happy 4 mounth Arissa!

Assalamualikum..

    Hey korang lama tak hapdate. pejam celik pejam celik Arissa dah 4 bulan tau sekarang. Tu yang sekarang jarang nak update. ye la dengan keje opis skunk bertengket tengket! dengan jaga arissa lagi. dengan biz beger lagi. warghhh betul2 tak ada masa tau. hari tuh baru chek up arissa 4 bulan, tapi kali tuh tak kene cucuk just chek up berat dan tinggi. berat arissa 6.9kg tau! hahaha berat tak? die punye lengan kaki sume bambam..arghhh geram betul!




nampak tak lengan die tuh auwmmmm geram!



Mama,Ayah&NurArissaMedina
Next Mounth arissa dah 5 bulan, so memang kene cucuk la. fuhh kejap je anak mama nak besar dah. Allhamdulillah allah lengkapkan keluarga kami. Syukur
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...