Jumaat, 30 Mac 2012

Bff Terbaik yang saye ade!=)

Assalammualikum!

 hey guys..korang ade kawan baik x? mesti ada kan?hihi ri nih aku nak mempersembahkan BFF aku yang aku paling sayang kat dunia nih..AIN.ELDA,IKIN,EPY,ARIF..diorang mmg terbaik bagi aku..dulu lepas sekolah kami terpakse clash sementara disebabkan Ain,Elda,Ikin study lagi cume aku jew dalam kalangan diorang bekerja..hurmm sumpah diorang sangat pandai..so kami terpisah about 3 years kut..lupe lah! pas diorg abez study baru kami jumpe balik..al kisah nye bile aku dapat keje Gomen kat banting n Ikin plak kebetulan abez study die kerja..so secara x langsung nye kami jumpe wat julung kali nye melepak bersama Ain N Elda kat Shah Alam(x silap aku lah)..hurm YA ALLAH dari situ la kami mule rapatkan hubungan kami balik yang agak lama terpisah.. mmg windu sangat kut kat diorng time tuh.. so start tuh kami banyak luangkan mase bersama..
Time tuh tuhan jew tahu perasaan aku..gembira sangat hingga x terkata tau! macam2 cter bile jumpe..Gossip girl yaw..jgn jeles:Phehe

Ain Elida Ikin Epy

love uols:)

sweet 2011

jhonys..

nih yang paling baru!haha name die ARIF! (orang yang sangat sempoi) kami suke!:)

en epy n cik ain! tggu mase jew tuh..:)

hew hew hew:)

mereka sentisa berada di hati saye!:)

kerja gile pagi buta nek genting!haha

hope kami kekal selamanya!:)
nih cyunk nye ikin!(sempoi gak) cume jarang jumpe coz die duk jauh..

korang hado?haha
yeahh!!

itu la sekitar gambar kawan baik saye! sume chantek2 belaka diorang nih.. xlupe pade korang mase wedding saye dengan en suami! banyak membantu..thnks kat korang sangat2! I appreciate u guys.. hope we still together each other..Amin

kbai!:)

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...