Isnin, 10 Oktober 2011

berakhir sudah ceritera perkahwinan kami..:)

alhamdulllilah akhirnye selesai jugak majlis perkahwinan kami dengan jaya nye,hehe terima kasih kepada kawan2 sedara2 yang turut hadir memeriahkan majlis kami..penat kan wat event wedding nih kat umah lepas je wedding hurmmm amik kauuu periuk belanga kat belakang kene sentall,adoiii tp nak buat cam ne kannn tepaksa la,hehe anway happy coz sempat lah honeymon dekat2 jew..first pi cameron! tidoq sehari jew..coz x de pape la kat sane..n than sok nye x puas hati g pi nek genting..seronok gileee kut!hehe thnkz sayang ku..:) x sempat nak snap2 gambar coz camera hp batery kong..camera BenQ plak tertinggal kat dalam kete..hadoiii x pe x pe la.. jnji bahagia jew..kui3 gambar wedding x sempat nak amik..tp banyak gak member2 snap gambar..nanti ak explore skit mane gambar chantek ak uplod nanti k..heehe

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...