Rabu, 5 Mac 2014

GILE PLAY DOH!

Assalamualikum..

    Hey korang!! sihat ka? hari nih tetiba aku nk sharing giler nye pengaruh aku pada play doh! ya allah aku rasa awesome giler wey tengok diorg main bende tuht kat youtube... dari dulu nak beli bende tuh tapi bile masuk kat toy r us dengan en suami kompem die kate membazir dan macam Budak-budak! hahaha tah la aku memang intersting giler bende tuh.. jum tengok sikit video die..


Okey aku teruja bende nih!!!!!  haha pelik sungguh kan perangai aku time pregg nih...

1 ulasan:

Ummi Shafeha berkata...

Pembawakan budak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...