Jumaat, 29 Jun 2012

SELAMAT TINGGAL KMS! +_+

Assalamualikum

  wargghhhh di pagi yang indah nih..tetiba hati nih sentap jew uols,ye lah hari nih merupakan hari last aku berkhidmat di Kolej Matrikulasi Selangor! sedih tau..macam2 kenangan aku kat sini.First Posting aku kat sini!so dalam 2 tahun lebih gak la aku kat sini berbakti..kehkeh(ayat nak sedap) dari aku bujang sampai kawen.. dari aku kurus sampai demok!grrr Okey la keje kat sini dari rumah aku pun kat sejam tak banyak kereta lalu..syiokk gak lah macam jalan raya tuh bapak aku punye..hihi sebelum kawen aku dok kat kuartes bujang dalam kolej nih ye lah jimat kos minyak dan makan! orang bujang x de komitmen sangat so mmg berjimbe2 lah aku. Dalam rumah bujang tuh pun x de lah ramai sangat campur aku ade lah 4 orang. Housemate kak Aniz, Hani, Kak AYU! diorang la dikala aku kesusahan ade jew mereka nih..hehe sayang korang! yeah macam2 dugaan gak aku kat sini..ade Manis ade Pahit macam2 aku tempuh dalam mase jangka tuh..tp alhamdulillah semua jadi okey balik...
    Dalam masa jangka tuh jugak lah selama 4 kali aku mintak tukar direject serta merta!Frusttt menonggeng aku.grrr! first aku mintak tak de lah touching sangat sebab time tuh baru nak kawen than x de la rasa sangat..pas tuh kali yang ke-lima kut aku mintak nih alhamdulillah aku berjaya ditukarkan..time tuh aku cakap kat uols melompat bintang aku kat dalam opis(macam beruk jumpe pishangg) pedulik ape aku janji aku dapat tukar..meh mengimbau kembali zaman first masuk KMS..hehe


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

jamuan makan perpisahan kak lia! muke time nih fresh lagi..haha

comel x aku! part gambar yang aku paling suke..:)

terbaik!

larian KAKOM julung kalinye aku joint!hehe

control cun nih wey!haha

teringat zaman bowling nye..semua time nih ROCK!

selamat tinggal Timbalan Pengarah..kini saya pun same..:(

*

*

*

*

*

*

*

*
hah dah x de gambo dah tuh jew yang leh aku uplod..banyak sangat!hehehe semoga permegian aku nih dah x de menyusahkan sesiapa..moga tempat baru nanti bagi aku lebih banyak pengalaman.AMIN

Kbai!xoxo

2 ulasan:

Cik Hani (CH) berkata...

Mish u yunk!!!

leeya berkata...

Miss u tuh lalink:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...