Isnin, 13 Ogos 2012

Ya Atau Tidak!

Assalamualikum

  Hey korang2 semua..sihat ke? lately bulan pose nih mmg tersangat la bz dengan perniagaan kat uptown tuh..hari2 balik lewat,pagi bangun g keje..mata RABAK! hihi tp x pe la cari rezeki la katekan...
ok macam nih nak cter skit..ape korang rase kalau lambat datang period?(bg yang dah kawen ea!hhi) mesti dalam kepale otak korang ingat 'mengandung' kan? lau x pun ade masalah dgn hormon kite..masuk hari nih aku lambat datang period masuk hari nih 16 hari dah..warghhhhhh kali nih paling lame aku lamabat datang period..paling kuat pun 2 atau 3 hari jew pas tuh confirm kua..hihi tp ade la jugak cek urin pregnent test tuh tp result so badly uols...sangat sedey! but member bff ku FARA MEIN pun ade bagi tahu suh aku try buat scaning kat perut..kut2 mane tau ade something yang diluarjangkaan ke or whateverrrr.. so macam terperanjat jugak la bile doc g tau macam ade jantung baby!tp still kabur2 lagi..so doctor advice to wait a few weeks for sure! hurmm x silap mase g scan tuh pun baru 13 hari lewat..:(
   Mmg time nih la aku rasa MENGAH,mcam sesak nafas tau!lau naik tangga baru setingkat alahaiiii mmg semput dibuatnye..KAKI? lagi la rase macam tggu urat die nak kejang n tercabut jew..mmg sakit teramat sangat... BADAN? mmg terasa letih teramat sangat,rasa mmg nak tido jew 24jam tau..hehe KERAP BUANG AIR? yup sejak menjak nih jew aku kerap sangat..rasa cam x lawas jew,sekejap2 nak  g toilet..mmg peritt lah.. PERUT? yup mmg kekadang tuh rasa sakit sangat cam nak period!tp ku tggu juga nak period tp sampai skunk tak keluar lagi..+_+  MUAL? mmg x de lagi la buat mase nih..haha
ALAH? mmg tak ade alahan lagi buat masa nih..OK korang doa kan aku ye..:)

3 ulasan:

Siti Saleha berkata...

InsyaAllah, de kalau de rezeki... doa byk@ ye lia. Jaga kesihatan tu, benda baru nak jadi kne jaga elok-elok tau. jgn kerja kuat sgt... Luv u leeya

Cik Hani (CH) berkata...

yup..btol kate kak siti saleha...jge diri baik2 ea..=)

leeya berkata...

Insyallaj kak leha n hani! Doa kan aku eh.. Sayang korang rindu tau!;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...