Rabu, 21 November 2012

Alhamdulillah Rezeki kami akhirnya!

Assalamualikum... hey uols lame jari jemari aku nih x mengupdate kat blog yg sekian usang nuh..fuhhh! Ok lama jugak x mengupdate coz bz dengan tempat keje baru..eh lupe nk g tau skunk dah x berkhidmat kat kolej matrik now dapat transfer ke sekolag agama yawww..hehe alhamdulillah dekat dengan family..kat sini pun kami dok umah sewa,(mahal gak oiii) tension jewww..! Skunk nih pun dah x niaga kat uptown jalan reko coz musim hujan la kan skunk nih? Tuh yang susah skunk nk meniaga,pendapatan mule berkuranagan..senang cter aku tutup jew la dr dok bayar sewa rm500 walau pun hujan tiap2malam,mane ade org nak dtg ia dak?haisss ape la nasib.tp x pe la memandang kan kini dah berbadan dua *opssss eh lupe nk g tau kini mak dah berbadan dua uolssss,ala bru nak masuk 7weeks..so baru lagi,tp risau jugak la kan..akhirnya kali nih menjadiiiii! Yepiiiiiiii..so uols tggu aur next apoitment doc pade 28/11 nih nk scan tgk jantung baby:) auww xsaba nye..korang2 doakan ea saya n kandungan sihat,insyallah Amin;) Kbai!xoxo

2 ulasan:

anisazizi berkata...

yey take care ye....
ramai pulak yg follow u kt KMS ni nox.... guest who?

Mrs. Izwan Rosley berkata...

Alhamdulillah... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...