Jumaat, 17 Mei 2013

postponed Operation!

Assalamualikum...

        Hey korang! baru pagi tadi dapat call dari dokter Hospital Dari Putrajaya berkenan pasal nak operation 20/5 ni..die cakap kene postponed pulak sebab diorg tengok kes aku nih diorg nak buat satu tarikh khas operation untuk buang fibroid aku nih.. yang di beritahu dokter yang nak opret aku nih dokter dari US! hurmm memula risau jugak lah kan.. ye la mau tak nye..diorg buat aku cam bahan experimen tau x? iye la nati mase aku opret dgn dokter pakar dari US tuh mesti ramai dokter pakar yang lain akan tgk..fuhhh malu kut!:( so aku tak dapat lagi penerangan secara details lagi..so ada appoitment lagi sekali pada RABU depan baru diorg explain selebinye nanti..owhh aku lupa dokter yang call aku cakap tuh semua perbelanjaan ditanggung..hurmm bagus gak la kan kalau ditanggung,x de lah keluar duit banyak kan..kut2 nati aku buat operation tuh kene keluar duit..mampuihhh mane nak korek nih..hihi okey uols pape nati saya update k!

**tq coz follow myblog**

1 ulasan:

Mrs. Izwan Rosley berkata...

alhamdulillah..
selamat sudahkan... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...