Jumaat, 3 Januari 2014

SELAMAT TAHUN BARU 2014!

Assalamualikum...

  Wargh lame nya tak menghupdate kat blog kesayangan ku ini... siap berhabuk2 la..hehe  Last aku update pOn bulan 5 2013..pejam celik pejam celik dah masuk tahun baru gituww. Sebenarnye banyak benda nk share n sharing tapi masa tak mengizinkan lah sebab dengan keje ofice yang makin bertambah banyak dan banyak! arghhh agak stress buat masa sekarang. Owh ya berbalik kepada cerita td Azam tahun nih? ape cer..korang? aku x pikir lagi..ngee i.allah tahun nih ingin menjadi seorang anak yang solehah,menjadi isteri yang yang soleha(sila jangan ketawa) dan menjadi MAMA yang sempoiii..hahAhA! Tahun nih pun tak sambut memana pon sebab dengan keadaan badan yang x stabil, muntah2 **owhh lupe cik Kiah nk habaq cik kiah nk jadi mAma dah tau,x sabaq nk tggu baby first nih** so memang agak tidak stabil bile keluar dengan orang yang agak ramai..rasa cam nk pengsan tau! jadi kami decide tak keluar pergi mana dan duduk rumah Makan---> Tengok TV---> Tgk muka memasing!haha Memang tahun nih x de nak soronok ronok la ea dengan BFF ku yang sume super duper Bz dengan kerjaya mereka sekarang,Alhamdullilah suke tengok kawan2 aku berjaya dah:)

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...