Jumaat, 3 Januari 2014

Alhamdullilah Rezki Kami Akhirnya!:)

Assalamualikum!

 Sebelum nih aku de buat entry pasai aku keguguran anak pertama disebabkan ade ketumbuhan Fibroid..Now Alhamdulilah setelah aku buat operation buang Fibroid pada bulan 6 hari tuh, 5 bulan jugak aku kosong than finaly bulan 11 di hari kelahiran aku tak disangka2 hokeyyy.. Syukur sangat kepada ALLAH S.W.T!


Ape kah perasaan korang ea (yang dah berkahwin tau) kalau korang menunggu kehadiran cahaya mata yang sangat2 di impikan oleh setiap pasangan? teruja ada,sedih ada,gembira lagi lah kan...





Bermula nya macam nih pada 15/11/2013 en suami dan BFF nk buat Supries (tak menjadik pon!hehe) nak diikutkan cerita En suami nih memang bukan nye la kaki mengsupries kan tau..so memang dah kantoi la kan.. patut la mlm tuh nk jugak ajak aku makan kat Thai Q Steambot kat Nilai..kalau ikutkan hati aku nak ajak Dinner malam tuh kat Kenny Rogers Alamanda,tapi en suami berkeras jugak nak pi steambot tuh, makin stress aku malam tuh kat rumah. Sampai elok jew kat Stemabot tuh aku tengok x de plak yang mencurigakan..so kami pon oder air than aku mula la start g amik makan yang perlu di steamboat kan..hehe  so skali bangun dari kerusi pandang belakang aikkk kenapa aku nampak si Ikin nih badan sama muke sama peh tuh nampak elda n ain kat blakang ikin..fuhh memang SAH!! diorg berkomplot dengan en suami..haha masa tuh memasing dok gelak2 sebab dah kantoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..kehkeh.. SO selepas keesokan hari nya aku g Watson Beli la UPT yang murah2 tuh..malas nak g klinik sebab dah tentu cas mahai. Balik jew sampai rumah terus buat ujian UPT tuh..perasaan masa tuh nebes jugak la uolss, lepas jew titis kan pada alat UPT tuh nampak satu line jew..kire mase tuh aku dah rasa Pasrah n Redho jew la kalau x de dua line(kire tak ade rezki mungkin) tapi tak lama lepas itu selang 4-5 minit aku tgk balik kat UPT tuh WOW!!! ade dua line tp cam samar2 sikit..so tetibe perasaan sentap sekejap..menangis sambil panggil en somi tgk UPT tuh..Alhamdullilah akhirnya menjadi jugak kali nih..hihi








okey tuh jew nk sahre gamba n cerita cik kiah nih!kbai

2 ulasan:

~~AzaLea~~ berkata...

Alhamdulillah.. tahniah..

leeya berkata...

time kasih kak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...