Khamis, 10 April 2014

Pergerakan Baby 25 Minggu

Assalamualikum..

  Okey hari nih genap 25 minggu 1 hari anak mama kat dalam perut nih. Sekarang dah terasa sangat baby menandang tau! pengalaman yang sangat sangat awesome... Ada masa baby akan menendang perut lebih kurang 1-2 minit jew pas tuh die rilex dulu..kekadang time duduk senyap mesti leh perasan perut kite tuh berombak ombak tau. fuhhh masa tuh tak yah cakap la happy sampai nak nangis.. sada sekali  nak rakam video tau tapi bile nak nak rakam baby tak nak plak gerak..nakal tau!hehe So cakap dengan en somi baby dah start tendang tendang en somi punye teruja cepat cepat tengok perut..haishhh time ayah die nak tengok baby x nak kick pulak..tapi skunk pagi2 mesti en somi tengok perut borak dengan baby dan sebelum g keje cium perut dulu! warghhh best betui..hihi
   Tapi kan kenapa start berapa hari nih perut nih macam keracunan makanan jew..risau gak,perut nih cam pedih jew! sebab sebelum nih pagi PAGI makan nasi lemak, kalau tak pun jenis lauk yang pedas sikit! so aku agak risau jugak la kut2 itu punca nye. huarghhhh so skunk nih kene jaga pemakanan gak nih.:(

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...