Selasa, 8 April 2014

Bezday Ayah To b..

Assalamualikum..

    Sepatutnye nak update semalam tapi disebabkan bz tolong en suami niaga buger so alamatnye sampai lupe dah..hihi Okey tahun nih tak sempat nak supries en somi sangat sebabnya kesuntukan masa dengan masa sekarang nih en suami bz bukak stall burger dengan kerja opis aku yang banyak..warghhhh stress iols! tapi sempat jugak la beli Voucher Kenny Rogers MidValley untuk bezday en somi. So semalam ajak jugak die pegi Sana sebab nak jugak sambut bezday die.. nasib tahun nih en somi tak ngade2 majuk pasai bezday die..haha Okey sampai sana bende wajib yang harus singgah pi dalam Jusco die ada jual Misai Sotong! perghhh wa cakap uols memang terbaik kut. Harus cube hokey. So sampai Kenny Rogers oder last nye tak habis pun sebab nye en somi nih bukan kaki makan ayam. Aduiiii nasib Voucher tuh murah dari harga sebenar. Lepas makan cakap dengan en somi nanti nak singgah Jusco nak g cari barang baby sikit, so dapat la beli 2 3 pasang baju yang comel2 hendaknye. Sumpah sekarang kalau masuk je tempat bahagian baby mesti meroyan kaw2! hahaha sebabnya baju diorg comel sangat dengan bau baby lagi, ya allah sangat best tau. Tapi tak sempat pun nk snap baju baby yang iols beli, biar jew simpan dalam almari nanti dah nak dekat DUE baru titew snap. warghhh tak saba nih, Now Jum layan gambar sat..

Misai Sotong yang awesome!!



muke bezday boy..hihi (airbag sebakul)
Iklan gigi sat..hehe

So memang tak de ape yang supries sangat..hehe sebabnya iols dah g tau tahun nih hadiah dah bagi  "nih baby dalam perut nih" so en somi mampu senyum kambing jew..hehe

Tetapiiiiiii iols bagi jugak la present kat en somi tau. kesian die walaupun tak kisah tahun nih tak supries mana pun...hehe Jadi hanya itu saja yang mampu si isteri bagi.. haha  dapat jew senyum sampai ketelinga uols.haishhhh Okey gambar iols tuh kat dalam Washroom Jusco Midvalley.. memang tempat die bersih dan tempat die sangat2 seleso. Tempat Penyusuan ibu yang agak selesa dan tandas untuk anak kecil lagi la comel..sampai kan aku rasa nak ade sebijik cam tuh kat dalam rumah! korang leh try Washroom kat sane k tengok keselesaan nye.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...