Jumaat, 14 Ogos 2015

RAYA #2015

Assalamualikum.

  Hey ols. Lame betul i menyepi kan..hehe eh lupe nk wish SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN walaupun nak penghujung raye..ahaha Ok raya tahun nih belah suami kat Sekinchan. so kami balik awal sehari sebelum raya sebabnya kene keje la uols, kalau tak khamis tuh pon keje. Nasib la GB sekolah aku baik hati suh aku cuti. Tapi die dah sound awal2 gitu suh masuk keje Isnin. Lol! Ape theme korang wey?? tahun nih decide color Green. So seminggu nak raya baru shopping! bahahaha. Kitorang just cari kat sekitar Shah Alam sahaja. So dapat la baju yang berkenan dihati walaupun tak Blink2..+_+. Tahun ini raya pon tak amik banyak gamba uols..hihi
abaikan kain Arissa tuh :P

Candid!
Sebahagian Familia Blah suami
Haaa kan gua dah cakap gamba tahun  nih memang tak banyak.. haha kitorang kat sekincahan sampai hari Ahad je sebab isnin mak dah keje uols! sadiss betul tau. Tahun depan turn raya umah aku plak. yeayyyyyy mase tuh Arissa dah 2 tahun lagi excited sebab die dah besaq sikit dah boleh control diri die.. haha  k la sampai sini je entry iols. ada rajin sikit i berblogging eh:)

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...