Khamis, 29 Mei 2014

32 minggu ~8bulan~

Assalamualikum...

    Hey uols... pejam celik kejap jew dah 8 bulan kandungan iols. ada lagi sebulan jew nak melahirkan zuriat kami yang pertama. Perasaan dah mule rasa bedebar,neves,happy,semua lah perasaan yang ada. Aku selalu doa kan dipermudahkan nanti time nak bersalin. Buat masa sekarang pinggang lah paling teruk aku kene. bagai nak patah kut. perut plak makin membesar dalam masa yang sama  tetiba banyak plak rekahan yang ada tau. eeeuuwwww nampak buruk plak! event aku dah letak OIL COCO BUTTER pun still x de perubahan.. dengan gatal nye lagi.. hah tuh yang nak tanye uols memang kalau perut kite makin membesar perut kite makin rasa gatal semacam..rasa nak garu pakai garfu boleh?haha Tapi tak de lah aku nak garu Pakai garfu..beragak la jugakkk hehe

  Preparation baju baby alhamdullilah dah basuh semua dan dah packing dalam beg siap2.. tinggal barang mama die, dan ada barang2 sikit je lagi. Nurse pun kata dah boleh siap prepair baju baby semua. dan jangan lupe bawak buku pink tuh kemana saja walaupun dimana. sangat-sangat penting dari ic katenya..hihi tak sabar pulak nak tunggu baby keluar.

1 ulasan:

Mrs. Izwan Rosley berkata...

Alhamdullilah.. baby dah keluar... yeayyy...... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...