Isnin, 19 Mei 2014

Gender Baby?

Assalamualikum..

  Hey bLoger2 semua... hari nih titew just nak share pasal gender baby titew hah! hari tuh nak tggu klinik goment scan lambat sangat so liya decide g scan kat swasta nak buat 4d tapi baby tak nak tunjuk muka plak.. 2 kali iols buat 4d memang baby tak nak tunjuk muke die.. hukhuk sedih jap! tapi doc buat 3d jew sebab 4d tak nampak muke baby so doc scan ukuran kepala baby,berat baby,tulang baby,jari baby dan semua lah. So doc ada tanya nak tau gender baby tau... so aku pun mesti la kate "nakkkkkkk" hehe so bila doc scan mencari gender die..doc nampak baby girl. warghhh masa tuh happy uolsss. memang idam nak baby girl,tapi kalau kua baby boy pun tak kisah janji baby selamat. So tak lama tu memang ada apoitment dengan klinik goment time tuh doc nak buat scan.. so dapat jugak la scan kat goment last die scan punya scan nampak gender baby boy! hahhhhh??? mula dah tepinga2 jap. Sebab nya iols dah beli baju pink2 sikit...haha ye la bile doc swasta kata baby girl liya dah semangat nak cari baju die.. so now memang stop cari baju pink2 nih.. titew beli baju color putih jew semua!hihi.. So skunk nih malas nak pikir gender die tak kisah pun.. janji baby keluar dengan selamatnya.Amin So tggu je la baby kua 22/7 nih ea uolss..hihi

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...