Selasa, 29 November 2011

Kawin lagik! hah..

Salam..

 Kawin lagi? haha bukan en suami saye yea kawin dua..bebenornye ahad ri tuh kenduri blah en suami ku.. buat pun simpel2 jew.. x de pelamin,x de photographer pun..paling simpel jew kitorang buat..en suami pun pakai baju nikah ri tuh..ak laks pakai kebaya tahun lepas (muat g tau):) hurm makeup pun sendiri k..tudung pun sendiri..just ak suh bibik lina ak yang jahit kan manik skit kat tudung tuh.. lawa plak die jahitkan..

chantek x manik tuh? hehe 
hah tuh la manik yang telah disiapkan oleh makcik ak..bibik lina die mmg pandai jahit2 manik nih tau..macam2 design die boleh buat dengan manik..daripada manik untuk baju,die penah buat manik untuk kotak tisu,sevenior n yang lagi best die boleh buat manik tuh jadi beg! mmg kreatif giler bibik ak tuh.. klau sape2 yang berkenan nak buat jahit2 manik kat baju kurung ker,tudung ker boleh la email ak tau call ak terus...(ceh promote skit).

Nuriz-Erni-Leeya 
ada gaye model x? haha
Mak saye!!!!!:)
eceh..kami pengantin baru tau...:P

Alhamdulillah majlis tuh settel kul 3pm lebey kurang..penat tau! patah pinggang gak la nk basuh itu ini..padahal katering tuh..huahua hurmm ramai jugak la berkumpul adik beradik en suami ak nih.. ramai kut..ade 11 orang tp 2 orang je lagi ak x jumpe ye lah paham2 je la bile adik beradik ramai nih macam2 kepala ade wey... redoh je la... nasib adik beradik die yg lain kire ok n sporting..:)

ok bey! peace yawww..:)xoxo

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...