Sabtu, 19 November 2011

Sebentar di Genting! gilakss tau..

salam mata rabak je nih tau...ye la mlm td kawan best frend saye wat party bezday kecik2 untuk saye..terharu sgt tau!! mmg diorg la sahabat yang paling best n akan kekal smpai bile2!:) ngat nak sambut kat pantai hilir park tuh..diorg kate nak mandi kat swiming pool tuh tp x leh masuk ramai dah coz dah lewat time tuh..last2 kitorg pun pegi la dataran KL. Yang paling best tuh bukan setakat bawak kek oleh EP&AIN jew,siap masak spegethi oleh ELDA, nugget n ayam panggang oleh IKIN..+_+ sedap gilaks tauu.. sayang sgt kat korang tau:)) time tuh pun jam dah kul 1.30am mmg x de wat pe bantai kitorang pi GENTING! warghhhhh ak suke pi sane..best! sejuk.. hurm tp x de tido sane coz pagi sabtu ak kene keje..mmg busan tahap gaban! menci keje hari sabtu tau ahad..:( kitorg lepak kat atas kejap n than tido lam 2 tau 3 jam je kat atas tuh..pas tuh kul 5.30am kitorg turun dari genting mmg perghhh wa cakap same lu mmgtime bwk kete teringat bantal dengan tilam je tau..haisssh pas tuh nasib smpai opis ngam2 kul 8.00am!

see ape bile jumpe kamera!hehe suke masing2 tau....kebetulan baju ain n ikin colur ijo tuh same kan? mmg kiut ajew..:) blakang tuh SAFARI DISCO  ape lagi wel2 la kitorang kat situ,nak masuk mmg x dapet lah nak nolong nye..mau kene parang ak dengan en suami nanti,ahakzz
 kiut gilaks muke diorang nih tau..en suami saye tuh sibuk aje nak begambau dengan diorg! u now what si en suami saye nih suke mengena kan ikin engan gelaran 'kerbau pendek' hahaha funy lah korang nih klau jumpe..mmg nak tergelak smpai tercirit2 tau! tp x de niat pun kate cam tuh,just kidding n hafe fun..=)
macam indon dah ak nengok nye nih..ini la orang kesejukan bile x prepair nak bawk sweter mase pi sane,hehe ye la bende pun x rancang cam ne nak bawak nye ye x? ape pun x leh... kebetulan ak bawak kain batik nih..mmg ak suke bwk x tau kenapa! banyak gak kegunaan nye tau.. mmg semalam lepas windu ak jumpe diorg ye la lame x jumpe diorg ade kat sebulan lebih kut,tp ok la dah jumpe sume windu ak nih terubat dah..kuikuikui(ayat nak poyo jew) banyak program kitorang nih tp satu pun ssh nak jadi,last2 bende yang x dirancang tuh yang jadi,,hehe:)

ok bey! peacee yawww..+_+

1 ulasan:

Tini Rosley berkata...

bantai suka bawak kain batik...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...