Isnin, 14 November 2011

-SeoUL gArdEN-

salam,
warghhh lame x update,hukhuk semalam tetibe teringin nak makan stembaot n bbq kat Seoul garden...ape lagi ak dengan en suami pun pi la kat IOI Mall puchong..hurm mmg sedap tau..rege nye pun leh tahan mahal nye..sorang dalam RM41.30,mahal kan?!! tp mmg berbaloi la sume sedap,air nye pun sedap2 belaka..hahaha meh leh nengok skit gambar yg saye snap snap nih..
hurmmm delicous gilerrr!
menu utama..terbaikkk
dessert yang sedap tersangat..:)
chicken soup..
mase untuk nyam nyummm..
muke orang lapa..hehe
nape mulut tuh? haha
  hehe tuh je la mak jemah dapat snap2..banyak lagi tp mlz nak uplod ler..lau korang nak try g lah ok..mmg sedap n berbaloi la.. selamat mencube kawan2..:)

ok bey! peace yawww..+_+

4 ulasan:

Siti Saleha berkata...

Sedapnyer terliur akak ya

leeya berkata...

pe lagi kak..ce try makan kat situ at IOI MALL..:)

kang hyun mi berkata...

wah..nmpak mcm sedap jer...rasa nmpak mcm kat restoran korea betol jer....huhuu...rasa nk cuba gak lah mknan tu...emmmm

leeya berkata...

hehe try la.,mmg sedap tau lagi2 soup die tuh..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...