Jumaat, 18 November 2011

Memori bEzday wit my cYunk n Fara..:)

salam.
15/11/2011 en suami saye meraikan bezday saye awal sehari,hehe kelakar gilaks wey.. bantai la pi makan kat KENNY ROGERS kat Alamanda,jadi la kan? dari x de..huahua hurm time tuh ak x brape sihat sangat macam nak demam pas tuh mual2..tp bukan nak pregnent tau..belum de rezeki lagi!hehe n than petang tuh en suami saye tepon kate mlm nih die nak blanje makan kat sane..warghhh ak pun ape lagi kate 'YES' lah.. petang tuh jugak ak balik awal nak siap chantek2...hehe perasan chantek ak nih..:p mlm tuh mmg teruja giler sbb dah lame ak nak mkn kat situ tp asik x dapat je! ye la en suami saye tuh kureng skit nak makan tempat2 cam tuh! kate nye x kenyang,makan kat kedai mamak baru kenyang,hehe tp ak ok jew.. x kisah makan kat mane2 pun.. mmg menyelerakan tau makan die tauu..grrrrrr

muke bile kalah men angry bird!haha
menu baru! mmg terbaikk..
~mint choco frost~
dessert!! nyum nyumm...
makanan mmg sedap sampai senyum ketelinga tau!haha thnkz tuh en suami saye:) muahhhh..:P belum abiz g cter nye..hehe lepas bezday ak fara ajak kua,ye la lame x hangout dengan die..kitorg pun pegi alamanda je,tuh je yang paling dekat..mlz nak pegi jauh2..kitorg nak try makan kat satu cafe nih..mmg tempat awsome giler kut..romantik tau tempat tuh,lau korang nih pasangan yang romantik mmg sesuai la makan tau lepak kat situ.. mule jatuh cinte tempat tuh tau...hehe


nih la Pn Fara!! lawa orang nye..:)

suke gambar nih! hehe

chicken lasagna die mmg sedap tau!
~mashed potato yang menyelerakan~

watermalon blast! try it...
first try murah jew..hehe:P
hurmmm seharian bersama dengan fara mmg best! asik bergosip jew keje nye..kuikuikui.. terima kasih daun keladi fara sayang..:) de mase kite jumpe lagi okey..:)

ok bey! peace yawww..:)xoxo

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hapy bezday..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...