Jumaat, 25 November 2011

steamboat;)

Salam...

semalam ak dengan en suami pi makan steambot kat Sepang Gold Cost..lame dah ak x pi makan kat sane,mmg sedap weyy layan jew..tempat tuh dah upgrade tau,makan pun mahal gilew berbeza mase dulu ak keje kat situ,dulu 2 person rm 29.90 jew now rm 69.90??! giler mahal kan? tuh belum termasuk air lagi.. tapi klau skali skale korang nak makan kat sini okey la..n btw tempat nih ala hawaii skit,romantik tau tempat nih..

ok bey!peace yawww;)xoxo

Published with Blogger-droid v2.0.1

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...