Khamis, 24 November 2011

owhhh lapar sungguh!..

Salam..
bile pagi mesti kite kene breakfest kan..nape eh? hurmm slalu nye lau ak bangun pagi jew kat rumah sarapan dah siap!haha(pemalas) ak tinggal makan je la.. hari nih betul2 lapa wey..giler rrr seblum nih pun ak jarang bekpes pagi,slalu terus Lunch jew senang,makan la kau nasi berpinggan pinggan,huahua! badan pon nek gemoks...


 hah tuh la Lunch ak..x sempat nak p bekpes..kesian ak kene jaga kaunter 2 minggu nih confirm punye la coz sptutnye Ratu MC nih cuti seminggu jew,..tp confirmm la MC je pas tuh..ahakz.. hurmm ak wase klau ak mkn bende nih hari2 boleh kurus x?hehe ye la badan ak pun nek lemau jew nih hah..mkn nasi nasi nasi... bile la nak kurus time dolu2..windu syehh:)  nak poie GYM mahal la plaks..nak jogging kat Kolej nih malu la plak..ramai sgt student,haha insyallah lau bulan 12 nih keputusan pindah x dapat terpakse la cari umah kat Banting nih hah..bia la en suami saye tuh berulang jauh skit..(kesian plak) ssh sangat wey bile kite berjauhan nih ape la nasib ak ni..wargghhh ape yang ak melalut nih...hurmmm
                                                                            


giler sedap kan! bluberry chess cake..nyum nyumm terima kasih daun keladI kat Pt Kew kami, En Hafiz kerana blanja makan chess cake nih kat kami..hahaha(banyak betul duit die,al maklumlah asik kira duit jew) bertambah2 gemoks ak pas nih..hehe

ok bey! peace yawww..:)xoxo

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...