Khamis, 3 November 2011

luahan hati yang kecil ini..(ayat nak jiwang)hehe..:)

sedey sangat.....terpakse berjauhan dengan suami! ngat sebelum kawin boleh la kut dok jauh sementara..upenye mmg lah.. ssh nak bejauhan tau! makan minum die n everything la ptt kite la sebagai isteri kene buat,tp nak buat cam ne ak pi keje kat 1 jam die pi keje bru 30 minit dah sampai,so cam ne kan.. nak x nak terpakse la dok sementara kat kuartes KMS nih..kadang2 ak balik la jgk sane,hehehe mmg x dinafikan lah life skunk berbeza dgn life dulu..dulu zaman solo boleh lah nak enjoy sane sini..bile dah jadi bini owg nih banyak tanggunjawab nye..semua bende kene buat tau! tp bnyak jgk la yg bagus nye lepas kawin nih..banyak bende yg kite sharing is caring bersama husband kite isn't? sedey+gembira+marah sume dengan die..no wonder la klau kite kate x de kawan sangat pun x pe..husband ade tempat meluahkan perasaan,die je lah yg boleh bwk kite berbincang,bole wat kite hapy,boleh kite wat everything!saye suke..:)) hehehe finaly now saye tersangat bahagia bersama husband skunk..die la pengarang jantung hidup saye<3xoxo

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...