Selasa, 10 Januari 2012

Engagement

Salam..

  hey yawww..sihat ker? hurmm ape korang wat wekend ri tuh? mesti ade yang bercuti dengan family,boiprend,geprend, kenduri kawin,kenduri tunang n macam2 lagi lah..kan2? ahad ri tuh selesai majlis Pertunangan cousin aku..syukur alhamdulillah sume berjalan dengan lancar...AMIN! hurm name cousin aku tuh orang pangil ijan name penuh ak pun x tau! haha hape daaa.. ah janji die sedare ak:P orang nye lemah lembut tau! Baru umur 21 taon,mude g kan? die tunang level same dengan ak lah dulu aku tunang pun mude time saing2 umur die skunk..kawin umur 22..terlalu awal kan? ape boleh buat seru untuk kawin tuh dah smpai,haha cousin aku nih pun mmg tak memilih sape bakal suami die..ini pun pilihan keluarga..lagi pun kitorang kenal tunang ijan nih..mmg baik wey! untung sape dapat die..(ijan dah dapat pun)hehe hantaran RM10k..kau hado?! haha untung la laki nye pun yang letakkan price tuh bukan cousin ak..die pun x kisah brape hantaran die.. now mase majlis tuh berlangsung orang dedolu kate sepatut nye pihak lelaki kan x patut ade mase majlis bertunang berlangsung...tp kan skunk sume boleh jadi kut..ye lah kang wakil rombongan x tau jalan kang sesat cam no? sape nak nolong nye? hehe klau x pun skunk nih pas majlis selesai jew ade yang amik gambar tuk pre wedding skali, senang kan? lau x pun yang jenis dok jauh terpakse lah datang kan.. hah nmpak muke tunang cousin ak tuh rileks jew mase majlis tuh tengah berlangsung...tp agaknye dalah hati dup dap dup dap kut..hehe


haha taraaaa... lawa kan die..muke die jenis bersih..hitam manis:) he is very beautiful and was stunned when look after his makeup!! wow that gurl very beautiful okey..:) x sempat nak uplod lagi..tggu okey..

ok bey!xoxo


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...