Jumaat, 6 Januari 2012

mENERIma Tempahan Membuat Labuci Manik!!

Salam..

  hey korang2..nih cek nak habaq maik kat kornag sume.. makcik saye ade menerima tempahan membuat labuci manik same ade kat baju kurung,tudung or pape lah yang seangkatan dengan nye..x mahal pun murah2 jew, depents pade material manik tuh lah,klau korang nak lip lap cun punye mahal la..klau nak biase2 pun hado gak! n x kisah klau korang nak beli manik sendiri n suh makcik saye buat kan pun boleh,die just amik upah jew.. saye tolong promote tau..hehe saye x sempat nak amik banyak chontoh..


hah yang atas  tuh salah satu chontoh manik yang die buat untuk tudung saye..just iner yang putih tuh jew..shawl tuh lain,hihi saye amik material yang mahal skit,COLOR manik pearl tuh jenis shining skit..saye beli dalam 3 saiz.. Besar, Sedang, kecik..depants pade korang klau x tau nak cari manik yang sesuai makcik saye boleh belikan than masuk bil jew la..hehe korang leh request nak buat labuci tuh macam mane..senang jew..




yang nih contoh labuci manik kat baju kurung.. sebenarnya baju kurung tuh kain die kosong..so saye  rase like plak nak letak labuci manik tuh..hihi  so jadi la macam gambar kat atas tuh..yang tuh saye pakai manik biasa jew colur white pearl.. area tang leher,hujung lengan n bawah baju kurung..:) nanti saye akan update contoh labuci manik yang lain okey..:)


Sape2 yang berkenan nak buat Labuci Manik nih boleh Email saye leeyanasir@gmail.com dan boleh jew Tepon or SMS terus 017-6995690..


ok bey!xoxo...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...