Jumaat, 6 Januari 2012

windu zaman dedulu!


  Salam..

  korang penah x kekadang tuh teringat zaman dedulu..x kira lah sama ada bahagia ke sedeh kew or whatever lahh..GAMBAR?? kenape ak kate gambar yeah gambar la membuat kan kite imbas kembali ape yang tersirat dan terusrat..bak kate YUNA  'setiap gambar ade lagu'..hehehe aku suke ayat tuh..mmg betul pun! ia bagi kite ingat balik kembali gambar2 tuh..hehe klakar pun ade sedey pun hado..

sumpah ak suke giler gambar nih wey!
pic 2008 yaww..:P
color2 gitu..pic 2009!:)
hah see klau nak diikutkan muke skunk x sechantik dulu bersih jew,jerawat pun dalam 1 tau 2 bijik jew kuar..skunk bertambah+++ wey..sakit hati ak! badan pun x yah cter la..hehe

kurus x saye? pic 2009
nakal x saye? haha pic 2010
awal tahun 2011=)


hurm kurus sikit la dulu berbanding skunk..bile agaknye saye boleh kurus cam tuh ek? hadoiiii gambar nih pun ak belek2 kat fesbuk aku..haha nmpk kurus ade gemuk pun hadoo..macam2 ado..


ok la bey!xoxo

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...