Jumaat, 6 Januari 2012

wahai Anak Kecil +_+

SaLammm..

  Anak owh anak....aku sure korang mesti teringin nak ade anak sendiri kan? bagi yang dah kawin ofcors lah kan? klau yang belum kawin tuh cecepat sikit kawin.hehe:P selepas kawin dan sebelum kawin lain tau perasan nih! dulu x de la amik port sangat pasal budak2 kecik nih tp dah kawin nih mmg nak sangat! tp rezeki x de lagi so tunggu je la skunk nih..klau ade alhamdulilah..en suami aku tuh memang suke dengan budak2,sometimes ade gak lepas kawin nih tanye2 gak, 'bile kite nak dapat baby ye yunk'? hah aku pun x tau nak jawab cam ne..kesian tgk die,hihi abez nak buat cam ne kite dah usha tp belum de rezki lagik kan..bukan kami merancang pun mmg dah x de rezeki awal. tiap2 ak g mane2 je skunk sibuk tanye 'dah pegnent ke belum'? 'bile nak pegnent nih'? haishhh penat ak nak jawab tau! mase belum kawin asik dok tanye 'bile nak tunang nih'? 'bile nak kawin lak'? hadoiiiii mmg realiti nye hidup kite akan dengar akan soalan2 tuh? grrr nak x nak kene la jawab kan..lau x kecik hati laks..:P tp sejak2 nih ak mmg teringin nak baby lah..x tau kenapa?! nak kate merancang x kut,lau ade cepat pun best nanti die membesar mak nye still nmpk mude!!hehehe skunk pun mmg dah ramai yang dapat anak dalam usia mude kan? bile jalan2 jew nmpak baju baby ker kasut baby ke geram jew nak beli tp lau ak beli pun untuk siape? sape yang nak pakai nye? anak pun tarak lagi wey..hehe








 Sweet kan kasut2 baby kat atas tuh.. rase nye klau dah ade nih confirm2 berlambak aku beli kan..nasib belum hado g..lau x botak en suami ak nanti..:P mcm2 colur ade kan pink,purpel,red n macam2 g la ader... n macam2 jename ade guees,gap,baby kiko,converse n bla bla bla.... hanya yang mampu jew boleh beli brand2 tuh kalah rege kasut kite tau..haha






kiut2 kan budak2 tecik kat atas nih..tersangat kiut okey! hope klau ak pregnent nanti nak muke cam kat atas nih..hehe (klau dapat lah) moral story nye skunk..mmg skunk nak sangat ANAK! sob sob sob anak tuh rezeki allah! doakan lah mereka yang baik2 saje..jangan lah melukai mereka!didik lah mereka dengan pelajaran yang bagus dan baik sahaja... :)



ok bey!xoxo

















3 ulasan:

Tini Rosley berkata...

hhmmmmm...ushe tangge kejayaan..kikiki....

leeya berkata...

awak pun same pn tini..haha bile lagik nih:)

Mrs. Izwan Rosley berkata...

hahaha..azam saya bnyak... step by step..kikiki.. isnyaAllah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...