Rabu, 4 Januari 2012

Have fun giler!

Salammm..

hah mesti nak tau ape yang ak have fun bebenor nih kan,hikhikhik korNg2 ri tuh sambut new year kat ne? aku dengan en suami n my cyunk bff sambut kat the curve jew kut,malas nak g KL,bayangkan la sesak,padat sangat orang mlm tuh kut  kat sane..ish tetibe ak tepikir macam mane la diorang yang bawak anak2 kecil g sane dengan nangis nye kepanasan nye..eeuuu kesian! tp ape kan daye mak bapak nye pun nak smbut jugak ye terima je lah.. haisshh kalau korang g sane ri tuh tau lah padat x padat! ade yang kene raba pun hado tau! ish3 jage2 cik salmah penyelak saku banyak!


banyak wey lautan manusia kat situ ri tuh..kepanasan ak! dah x de space nak lalu,terlalu padat sangat! sepanjang jalan tuh diorang tutup sebab ade pentas bagai! retis pun hado wat function kat situ... sebelum kitorang tunggu countdown 2012 tuh kitorang smpai petang sikit takut jem teruk kat situ..than kami jenjalan kat IKEA dulu menikmati Meatball n chicken wing die! sedap weyyy..hehe

gedik x kami!haha
ade kitorang kisah!
amboi cam umah dieorang laks..
wadrobe permainan untuk baby gurl! suke part yang nih..:)
agak2 sape yang mulut longkang boleh beli nih!ngee
katil baby gurl! chantek..
sumpah ak suke gambar nih!
 just hang out..
saye je lah..+_+
aouchhh..hehe
 

Hurmmm banyk nye la ak nak letak gambau! lepas windu jumpe diorang,rase lame x kua dengan diorang nih!hehe sekali skale kluar ramai2 nih best,macam2 cter nak dicternye..hihi pas kitorang lepak kat IKEA tuh smpai la malam baru keluar jenjalan kat the curve plak..hurm ramai lagik!adoi.. malm tuh penjaja kat situ mengambil kesempatan menjual penyembur buih aerosol...huh menyampah aku bende tuh..diorang2 yang beli tuh men sembur je kat orang len walaupun x kenal! grrr klau kene buih aerosol tuh x de pape ok lah nih klau kene kat rambut bapak keras rambut korang tau!! kalau kat melake Ketua Menteri, Datuk Seri Mohd. Ali Rustam mengharamkan penyembur buih aerosol kat sane..tp kenape la diorang x buat kat sini! hurmmm whateve lah nasib aku kene skit jew... kitorang dok tercongok tunggu waktu kenucak 2012 nih..x sabar wey! jadi batak sekejap sbb aku x penah sambut kat situ slalu ak sambut kat higway jek! ye la kut en suami g konvoi..hurmm tahun nih merase gak ak..mmg terbaik kut bunga api kat situ ade lah jugak kira2 10 minit berlalu..hurmm habuk2 die pun siap masuk mate lah kat badan lah,yang pakai baju putih tuh al sedia maklum lah mmg kotor ler balik tuh..hehe tuh je la sketsa malam new year ak! hehe seronok wey..jangan lupe Azam 2012 korang2 okey..:)


ok bey! peace yawww..:)xoxo

4 ulasan:

Siti Saleha berkata...

nice pictures liyaa

leeya berkata...

huk huk..tq

cik hani berkata...

awok sambut kat umah jew..haha

leeya berkata...

kesian owhhh kesian..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...