Khamis, 1 Disember 2011

2 mOunths wE mArrIed

Salam..
  pejam celik pejam celik dah 2 bulan ak berkahwin dengan en suami ku..hehe seronok! skunk nih x de masalah lagi okey..cume masalah jarak jauh kitorang nak g keje jew.. skunk nih pun terpakse dok asing2 dulu..orang kate sorang selatan sorang ke timur(mcam jauh jew)hehehe padahal banting - bagan lalang jewk kut. about 1 hour gaks la lau ak nak pi keje dari umah mak ak.. lau en suami dalam 30 minit jew. x affair kan! ptt bia la si suami g keje jauh isteri pi keje dekat.bluargghh:P tp apa kan daye lau nak ulang alik duit minyak satu hari RM15 hinggit lau seminggu 5 hari bekerja dah RM75 lau sebulan 20 hari bekerja dah RM300?!! owh OmiGoddd!! belum wit topup lagi lum duit itu ini..arghhh mmg ssh la wey lau gaji ciput nih. semantara tggu keputusan pindah nih salalu berdoa kat ALLAH supaya kelulusan pindah ak tuh diluluskan..AMIN.

                  MooD HonEyMooN !!!

pEnang
LangkAWi
pUlau PerhEntian
Hah tuh la pilihan second honeymoon ak.. x tau nak pi mane satu..asik pi Cameron atau Genting! busan la sane.. hurm teringin nak pi pantai kat pulau perhentian tuh..teringin nak pi snorkling..:) Penang mmg terbaik la kut...kat sane best giler suasana malam nye..dulu g mase zaman mude mudi lu nek moto..sakit bontots wey..tahun lepas pun g gak tp nek kete..x dapat singgah mane2 pun..sedey:( tuh yang rase nak travel kaw2 nye kat penang.. Langkawi mmg banyak tempat bersejarah macam makam mahsuri ape lagi eh..(lupe kejap)hehe penah g skali kut tuh pun mase kecik2 n satu g membe ak ri tuh ade pi tasik bunting kat sane..mane tau ade luck pi mandi kat sane..(leh mandi ke) x tau la lau tasik tuh leh mandi tau x..hurmmm serabut ler pikir nak pi mane satu..tp kene pikir RM$$$$$ nye..ade ke tak eh?hahaha warghh ak cter nih mcm banyak duit jew.. tak pe lah lau kite nak sesuatu tuh kite kene usaha kan?

ok bey! peace yawww..:)xoxo

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...