Jumaat, 2 Disember 2011

15 juta?!!

Salam..

hukhukhuk lau korang kan dapat 15 juta ape korang buat eh? giler banyak kan..macam2 boleh buat,hurm 7 keturunan pun belum tentu abiz! tp smlm ak search googel pasal artis yang agak suam2 kuku gaks la name nye Syella korang kenal ke die nih? ak x brape kenal sangat la,yang ak tau die nih ade bukak butik pengantin D'SYELLA x silap ak la name nye tuh. Dia sebenarnye chantek tp sayang la die tuh suke sangat dedah kan buah nye yang BESAU tuh.. dunia dunia! mmg x nafi la die mmg lawa! tp berani wokk.. die nih pun fofuler agaknye melalui kontoversi kut..see x silap ak mase berita harian Metro ade kluar cter pasal dress up die time tuh x silap baju tuh colur biru..n baru2 nih plak wedding of the year nokss (korang hado)..dengar kate VVIP okeys..tp klakar la sanding sorang2!

chantek kan baju die..
LV? (korang hado ker) haha
yeloww!! i loike
nmpak gaks lemaks nye kan..hehe
kesian sanding sorang2..
awesome..baju die okey!hehe
Chantek2 baju yang dipakai mase nikah n sanding si syella nih..tp seksi sangat mase sanding tuh..averoll mmg chantek la baju nye.. lau ak pakai mmg conpem2 koyak sebab gemuks sangak,hehe sayang kan kene sanding sorang2 gare2 nak cover identiti si Datuk tuh..ape pun x leh..

 hah nih la suami nye tuh..Ramai yang berteka teki sape kah Dato tuh..tp yang penting bukan Dato Tan Musa Hassan okey! lain sangat lahh.. die nih pun ade kene mengena dengan Politik UMNO..arghhh whatever la.. hurmm lantak pi la diorg nih..jnji diorg bahgia x kacau orang udah ler..kan kan:)
owwhh lupe lak nak ucap kan selamat pengantin baru kepada sorang pelakon nih AFZAN ala yang masuk Petandingan ANAK WAYANG tuh..busana tradisional Melayu berwarna kuning thema pilihan yang Gorges okey!loike


SeLamAt PeGanTin Baru..

ok bey! peace yawww..:)xoxo

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...