Isnin, 19 Disember 2011

StreSssss

Salam..


hah I HATE MONDAY okeyyy...x tau kenape! aku rase korang pun cam tuh kan? bangun pagi kene siap2 pas tuh g kerja,n than masuk keje g opis keje menimbun..arghhhh  nak kene buat keje tuh keje orang len lagi..keje ak sape nak buat wey! hampehhh. sebelum nih aku keje Mc Donald kat LCCT...keje pun syif tau! kire penat skit la,tp gaji kau dapat berbaloi2 woi...ak suke keje kat sane have fun ramai kawan! musuh pun hado..haha tp whatever lah.. lepas dapat gomen nih keje macam opis hour lah masuk kul 8am balik kul5pm..keje ak skunk betambah banyak skit lah kene buat punch card,buat memo OT,buat GL dan kerja2 membantu orang yang suke x datang keje!(ade ak kisah) dah nasib badan ye x....sedey ak okey..:(
hurmm kerja owhh kerja bebenornye ak nih x gemar keje duk lam opis nih dulu mase ak keje McD lu nak sangat keje lam opis sebab klau ak g jenjalan kat Alamanda tuh banyak wanita2 chantek yang bertudung berbaju kurung kat situ..ofcors la diorang tuh keje gomen coz tempat keje diorang tuh dekat dengan tempat shoping alamanda nih..hihi time tuh ak siap ckp dengan en suami(time tuh belum kawin g) 'bile lah saye nak dapat pakai cengitu yea b..alankah indah nye dunia saye bile dapat keje gomen' hehehe klasik betul ayat ak tuh.. ye la time tuh jelez sungguh tau,membuak2 hati nih esok nye terus g PC isi borang2 keje kosong gomen punye cam SPP,SPA mcam2 g lah..hah alhamdulillah thaun 2008 ak dapat interview dengan SPP kat putrajaya..time tuh hapy sangat tauu tp ak tunggu punye tunggu tahun berikutnye x de jawapan pun.hah kecewa ak! ak pun ckap dengan en suami time tuh ' xde reseki kut b..nak wat cam ne,keje mcd la selamanya'(ayat touching time tuh) pas tuh tahun 2010 15 Haribulan ak dapat surat daripada SPP menyatakan suh ak Lapor Diri kat putrajaya..huh time tuh aku tengah khusyuk keje dok layan custemer nak oder burger bantai bapak ak terus call opis g tau ak dapat keje gomen n than suh ak lapor diri dengan segera nya! warghhh time tuh x terkata ape..nak jeret pun malu n lompat lagi la segan..hah time tuh syukur alhamdullilah AKHIRNYA dapat gak keje gomen....hurmm tp bile dah keje gomen nih dpat lak bahagian opiz mmg keje nye makan duduk ye la keje bukan bediri atau runner2 macam kat mcd tuh..wat kerja duduk adoiiii lagi bertambah lemaknye...berat badan pun nek 6kilo babe..siyes ak x tipu!hihi mmg hampeh badan skunk..:( strees ak betambah lagi bile pas kawin jerawat tumbuh bukan
 men banyak lagi..mmg sedey wey... x tau la kenape mungkin hormon x setabil kut.. yang buat ak stress lagik nih bile g mane2 jew ramai pulak yang menegur ak bukan sebab nak tanye sihat ka baik ka..tp tanye tang jerawat ak nih! ya allah geram nye... sikit2 tanye 'ehhh liya kenape jerawat naik banyak..x chantek da' hurmmm ade ak kisah ke MAK CIK or PAKCIK!! grrrr senang je jawapan ak 'mungkin HORMON x stabil kak' heeee tension ak.. tengok muke orang len pas kawin makin chantekk jew, nih ak pas kawin makin banyak n teruk.. hurmm muke ak nih dari sekolah menengah dah de jerawat tapi bukan cam skunk nih,dulu tumbuh jerawat pun sikit2 jew...kadang2 tuh muke bersih sangat tp sekejap jew dalam seminggu cam tuh pas tuh tumbuh balik,geram ak!! ce tengok gambar pelakon bawah nih! kenal x? hah nih la pelakon cter "Nora Elena" SITI SALEHA!! mmg awesome giler nox die nih! suke wey dengan die nih..kulit mak datok putih gebu kut..jeles dengan kecantikan die..:( hai bile lah nak muke putih bersih macam die nih..nak g wat facial takut lagi betambah..lau nak g NEW YORK skin
siti saleh
care tuh giler mahal tahap gaban wey...membe ak penah buat kat sane first trial brape tah..x hinggat pas tuh dia syorkan buat kat die nak tau brape... rm6k okeyy!!!!!!!
giler terus membe ak kate nak mampos kau mane nak datang duit 6k tuh..bek ak beli kete kancil cash! hahaha hurmm tuh la biler orang kate..'klau lu ada banyak wang tadahal punye x da duit duduk diam2 pakai la pencuci baju pun boleh,jimat!haha' haisshhh agak2 ketegori ak nih stress tahap ape eh?
1. sangat Stresss
2. sterss Skit
3. tak de Stress
hurmmm makanya ak bagi jawan no 1 sebab ak stress tahap giler babun wey.. tuh sebab jerawat ak nek mendadak kut,hihi hah k lah ak nak pi realise tension kat bawah pokok sakura jap nih hah..serabut serabut serabut....

ok bey!peace yawww..:)xoxo

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...