Isnin, 5 Disember 2011

Demam Ombak Rindu

Salam..


Sabtu ri tuh sempat ak g tengok cter ombak rindu dengan en suami.. mmg nak sangat tengok pe lagi booking gune tenet lah..lau x beratur nak beli kat sane terus mmg x dapat ler..coz sume tiket banyak sold out..giler kau dengar kate 1 hari cter tuh cacah 1juta babe.. makk ii untung la pelakon2 tuh dapat royalti kaw2 punye..duit kami yang abiz dok bayar tgk muvi diorg,tp x kisah la..lau orang yang kaki wayang nih kluar duit sikit pun x pe,janji puas!hehe. sedey tau cter nih walau pun ak x bace pun buku Ombak rindu tuh sebenau nye..sinopsis pun ak x tau..tp bile tengok jalan cter tuh baru tau..hikhikhik.. pelakon nye pun bukan calang2 okey....ade MAYA KARIN, AARON AZIZ, BRONT PALARAE,n LISA SURIHANI..ya allah mmg terbaik kut lakonan diorg,rase sume kut..:)





Part yang paling best..:)

part konterversi..haha
hurmmm adegan panas tuh yang jadi konterversi tuh..tp x de la betul2 pun..diorang yang bikin filem nih mesti pandai nk shot video kan..nmpk cam real je kan,hehe tp pape pun Aaron Aziz favorite star okey..:))




ok bey! peace yawww....:xoxo

2 ulasan:

Perfumes Farm berkata...

Hi,

Join Perfumes Farm Contest and stand a chance to win Fragrance Mist from Victoria's Secret. Join now!

leeya berkata...

thnks admin perfumes farm..saye dah mencube plz check link yang saye bagi kat comment awk eh..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...