Rabu, 21 Disember 2011

owhhh MapLe...

Salam..

Hah nih nak citer skit....smlm pi jalan2 kat THE MINES..lame wey aku tak pi sane..ade prubahan gak la tempat tuh skit,hihi pn saleha itew tuh nak beli Beg ok..hurmm so yang meneman pun ramai antaranya Hani, K.Liza, K.Aniz ..kami berlima yawww! seronok g smlm walaupun mata aku time tuh rabak sikit dah..ye la sejak2 nih cepat noh tido awal x tau nape..sampai jew The Mines kl 8.30pm cam tuh la,first smpai kami g solat magrib dulu pas tuh perut masing2 kebulur,ape lagikkkk poie makan lah..hurm mase tuh tetibe nak makan pizza hut so ape lagi kitorang pun pi serbu kedai pizza yang berhampiran,hihi nyum3 ngat nak rase pizza baru tp cam x sodap jew coz banyak sangat cheese(walaupun ak suke cheese)!SO kami pun amik set yang biasa jew..sedap tauuu..licin kami abis kan ok..ye la x nak membazir kan,bayor mahal2 tp x abis yea rugi la kan..
chomel x kami..:p

giler kentangggg..haha
wekkk..:p
hurmmm aku lupe nak snap pizza nye yela lambat sangat..last2 ak snap ape yang hado..see sweet kan kami?hakhakhak ok yang tuh dah bez la bab makan pizza tuh..pastu kami pun g la mission yang utama adalah mencari beg kak leha...hurm cari punye cari jumpe satu kedai name die MAPLE,hehe klakar bile ak sebut kedai nih memula nye..biasa lah anak jawe lidah bebelit...lau dalam bahasa melayu panggil 'mapley' haha
even do not know what i saying 'mapley' looks like a indian punye bahasa pun ya..haha slalu klau nak lepak kedai mamak aku slalu sebut  'jum lepak mapley wey' haha..nonsense la ak nih..bla bla bla hurm finaly dapat gak k.leha membeli beg kat situ..tapi bukan k.leha jew si hani dengan k.liza pun beli gak..adoiiii masyukkk!hehe diorang beli sume new arrival okey x de diskaun..hampeh jew kan?! kate bulan 12 nih ade sale KAW3 ape pun x leh..

colurfu!!!
like this one!..
 hah amik kau jemah..lawa kan beg2 diorang nih..nak beli time tuh ak pikir 2 3 kali kut..ye la baru je ri tuh beli beg x kan nak beli lagi mau kokak aku nanti hujung bulan..hehehe

ok bey! peace yawww..:)xoxo

2 ulasan:

cik hani berkata...

yeah..rjin u update blog..
i busy buat skt..hahaha

leeya berkata...

holahhh...busan kat depan mengupdate sekojap,hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...