Khamis, 22 Disember 2011

tHe oNly Best FrENd fOrever..:)

Salam..

elida , leeya, ikin , ain
     yeahh korang ade best frend aka bff x?? mesti ade kan..hehe hidup nih mesti ade kut x perlu ramai2 sorang pun dah ok,janji die boleh dipercayai! ye la skunk nih kite sume boleh berkawan tp kita x tau yang mane satu kawan yang mane lawan! hah banyak dah pengalaman aku tentang kawan nih,macam2 hado kat dunia nih aku jumpe,cume malas lah nak cerita keburukan orang,mengaibkan laks nanti...skunk nih bff saye alhamdulillah kami x ade masalah pun..Elida, Ain, Ikin tuh la name bff yang saye paling sayang..orang2 nye pun sume chantek2 blake..smpai mati saye x kan lupekan diorang nih..kami start rapat pun mase form 4 kut x silap cume x serapat macam skunk lah..tah macam mane nak cter eh..bnyak kami lalui dulu...kat skolah diorang sume klas pandai,ak nih je sesat klas paling bangang,hehe tp kami nih aktif SUKAN kecuali ikin sebab die ade sakit ape tah(ak lupe daaa)..mase kat skolah dulu siap beropret sane sani..hihi dulu kami bertiga ak,ain n elda aktif sukan Bola Jaring dan Bola Baling evry years kami men masuk Daerah.. hurm untuk
Negeri tuh tak kesampain sebab part yang masuk men Negeri mmg pemain diorang kene lagi  terbaik,kami nih x sehandal2 kawan2 dulu,aktif tahap gaban wey,..terlompat sane terlompat sini,haduss smpai kan dulu muke kitorang BURN okey...bff2 ak nih sukan2 gak bab plajaran mmg terbaik dari ladang! cume ak la tercicir skit( bengap sangat) haha..dulu nak diingat kan balik keje giler kitorang curik klaur balik awal kut pagar blakang..siap lompat atas pagar kau nak selamat kan diri daripada cikgu 'Ketek' sebab ape kami panggil die 'ketek' sebab ade yang kate muke die ade iras2 ketek skit n perangai pun yea! (ishh x baik kan) tp die baik tauuu..sporting gilaks,die cikgu disiplin mmg bengis muke die..takuttt! dulu kami nih x lah rapat bebenor sejak ape yek kitorang rapat pun x hengat tetibe kami rapat toghter pi makan kat kantin same2 balik umah pun same2.. aktif sukan pun yea..seronok bile ingat balik time sekolah2 dulu nih.. lepasa jew SPM kami stop berjumpe sebab masing2 ade yang keje n blajar..alhamdulillah Ain n Elda dapat msuk UITM, Ikin Kolej Yayasan Melaka dan aku keje je la..sebab result tah pape ak nih(malu seyh) hah tuh la makan die kene la keje jawab nye..time tuh pas abez SPM pekerjaan pertama aku adlah counter crew kat MCD LCCT..hihi seronok gak time tuh ye la
gaji pertama babe macam2 nak dibeli nye..(batak sekejap) ak nengok kawan2 ak pi sambung blajar seronok+hapy wey ye la ak tumpang gembira dengan kejayaan diorang...walaupun ak nih x sepandai diorang tp diorang nih bagus x memilih kawan, ade sesetengah tuh lepas jew SPM dapat masuk U berlagak x hingin nak kawan2 yang x setaraf die..ak paling benci orang cam tuh! siyesly mmg faker la klau ade kawan cam tuh wey..syukur alhamdulillah diorang nih mmg kawan sejati... tabik springggg kat diorang!:)  hah lepas diorang grad kat U masing2 n ikin pun dah abiz blajar n ak plak time tuh baru dapat keje gomen baru la de mase kami nak berjumpa gosip sane sini..warghhh mmg best gilaks time tuh! rasenye every week kami meluang kan mase bersama2.. sejak tuh la hubungan bff kami kuat dan smpai skarang! now pun masing2 dah berpunya... allahdulillah pasangan masing2 tuh boleh masuk kepala tuh yang lagi terbaikk! x yah nak risau ape2 dah.. ak anggap sume nih dah macam adik beradik aku.. event ain yang dah tunang dulu dari aku..tp yang kawin dulu ak! ahaksss hah yang part wedding ak tak akan ak lupe sampai bile2 lah diorang sangup datang umah aku 3 hari 2 malam kut nak tolong..terharu babe,sieysss terharu sangat2!! time tuh cume bf ikin jew x dpat dtang sebab die ade paper time tuh so mmg x dapat datang,sayang sungguh skali.
banyak diorang membantu mase wedding aku tuh.. thnks a million babe kat korang! bertungkus lumus tolong wedding aku ri tuh.. present diorg pun warghhh hebat sangat..jenuh ak nak bagi balik kat korang nanti,koyak2(just kidding)hahaha.. lepas nih wedding korang plak ak kene bertungkus lumus,adoiii kene balik.:P tapi ape2 pun korang kawan bff sampai mati tau!x kan lupe jasa korang wlaupun kite berkawan nih ade susah senang nye kite tetap toghter each other..walaupun de gadoh2 manje..selisih faham skit tapi kite tetap kawan bff sampai bile2 even klau kite dah ade anak n dah tua still toghter!!hihi so kepada kawan2 yang ade kawan bff nih jage la frendship tuh betul2 jangan tikam dari blakang jangan cakap belakang sesungguh nye tuhan marah tau!hehe hubungan tuh la kite boleh jadi lagi bersemangat dan bahagia jew slalu..nak share persaan sedey atau gembire pun boleh kat bff nih,tuuh la gune nye kawan sejati aka bff.:) orang kate kawan yang kite kenal dari sekolah nih lah yang terbaik! mmg boleh dijadikan bff! tp korang kene tengok kan perangai masing2 kang kalau macam ape je x gune gak kan..so korang kene la jage relationship korang okey...

bawah nih ak letak gambar yang paling rapat dengan ak..luv uolz foreverrrrrrr...
*
*
*
bff ikin yang sangat comel!
bff elida yang tinggi lampai!hehe
bff ain n epy! so sweet diorg nih..
 
bff najwa,sue,elida,leeya,ikin n ain

bff fara mein kat mcd.. chantek die nih!
bff k.tini! otai tau..hahaha


k.leha,hani,leeya,k.liza.. fuhhh!hehe
my roommate! sayang my kaka aniz:)
wondefulltwins bff amira n munirah!


ok bey! peace yaww...:)xoxo

6 ulasan:

cik hani berkata...

yeay...pic saye ade..tq awak...

leeya berkata...

mesti la...:)

meeraSHINOHARA berkata...

okey fine aku tak ada. :(

leeya berkata...

sayang awk pun bff saye!!!! cume saye x de gambar awk..:) jangan la majuk nanti itew cari okey...<3

Tini rosley berkata...

Jempakkkkk ......

leeya berkata...

ape jempakkk?hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...